Υποστήριξη

SERVICES & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  • Σχεδίαση Λύσεων και Παροχή Συμβουλών
  • Εγκατάσταση Εξοπλισμού
  • Συντήρηση και Υποστήριξη
  • Εκπαίδευση Προσωπικού
  • Υπηρεσίες Επίλυσης Προβλημάτων

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Οι ειδικευμένοι μηχανικοί της RAIKON σχεδιάζουν την μηχανοργάνωση επιχειρήσεων με γνώμονα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης. Η γνώση σε βάθος των διαθέσιμων τεχνολογιών και των διαφορών μεταξύ των εναλλακτικών δικτύων δεδομένων βοηθά καταλυτικά στην στρατηγική επιλογή του λογισμικού αλλά και του μηχανογραφικού εξοπλισμού. Παρέχονται επίσης συμβουλές για θέματα ασφάλειας, διαθεσιμότητας, διαχείρισης, peer to peer connections ,firewalls,web sql servers ταχύτητας και αξιοπιστίας δικτύων.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται από τεχνικούς εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους από τους κατασκευαστές. Με την ολοκλήρωση του έργου και την θέση σε πλήρη λειτουργία, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εκπαίδευση του προσωπικού στην χρήση των συστημάτων. (Επίσης παραδίδεται Report με τις παραμέτρους της εγκατάστασης, που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συντήρηση του εξοπλισμού).

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η RAIKON διαθέτει μια ποικιλία προγραμμάτων υποστήριξης πελατών που προκύπτει από τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, καθώς και αποκατάσταση των βλαβών τόσο στο λογισμικό όσο και στον εξοπλισμό της επιχείρησης στο χώρο της εγκατάστασης σε προσυμφωνημένο χρόνο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Οι τεχνικοί της RAIKON αναλαμβάνουν την εκπαίδευση του προσωπικού των πελατών της τόσο στο χειρισμό των συστημάτων όσο και στη θεωρία των χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Η RAIKON διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να αναλαμβάνει τη διάγνωση και αποκατάσταση της καλής λειτουργίας μηχανογραφικού εξοπλισμού,custom εφαρμογών, την εγκατάσταση των οποίων δεν πραγματοποίησε η ίδια. 

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι ειδικευμένοι μηχανικοί της Raikon Iss σχεδιάζουν τη μηχανοργάνωση επιχειρήσεων με γνώμονα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 36, Μεγαλόπολη 22200, Αρκαδία
Τηλέφωνο: 27910 22480
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό: 6932 129891
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…