Εφαρμογές Ιατρείου

Ο σύγχρονος τρόπος οργάνωσης κάθε ιατρείου!

Tο 4doctors είναι ο σύγχρονος τρόπος οργάνωσης κάθε ιατρείου παρέχοντας πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης ασθενών, προγραμματισμό επισκέψεων και υπενθυμίσεων, καταγραφή εκκρεμοτήτων καθώς και παρακολούθηση των καθημερινών οικονομικών με τον πιο απλό, ευχάριστο και λειτουργικό τρόπο.

Το πλεονέκτημα του 4doctors είναι ότι δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα να έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται, συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, αλλά ταυτόχρονα διαθέσιμη κάθε στιγμή και από όποια συσκευή επιθυμεί (Desktop, laptop, tablet, smartphone).

H υπηρεσία διατίθεται συνδρομητικά στο www.4doctors.gr από το οποίο ο κάθε γιατρός, συνδρομητής Vodafone, μπορεί να ενεργοποιήσει τη συνδρομή του και να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του.

Για την πρόσβαση από κινητό τηλέφωνο υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν από το Appstore της Apple, καθώς και από το Google Play.

Η υπηρεσία 4doctors παρέχεται μέσω διαδικτύου συνδρομητικά στο www.4doctors.gr, σε συνεργασία με τη Vodafone.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι ειδικευμένοι μηχανικοί της Raikon Iss σχεδιάζουν τη μηχανοργάνωση επιχειρήσεων με γνώμονα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Παπαϊωάννου 80 & Λ.Ζέρβα, Μεγαλόπολη 22200, Αρκαδία
Τηλέφωνο: 27910 22480
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κινητό: 6932 129891
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…